'Kijk, ik ben sterk' legt uit wat celletjes zijn, wat een tumor is, hoe een celletje kan veranderen in een kankercelletje,...

" Ik vind het werk heel goed." Prof., Dr., Kliniekhoofd, Buitengewoon Hoogleraar, Pediatric Hemato-oncology and Neuro-oncology, University Hospital Gasthuisberg, Laboratory of Pediatric Immunology.

" Optimistisch, vrolijk en zeer educatief. Er spreekt veel veerkracht uit uw tekeningen, echt om te koesteren." Dr. kinderhemato-oncologie, University Hospital Gasthuisberg.

" Heel erg mooi en leesbaar. Ik las het met plezier." Klinisch kinderpsychologe, University Hospital Gasthuisberg.

Bestel een proefexemplaar

De Nederlandse versie is klaar en hiervan kan je een proefexemplaar bestellen. Dit kost 42,- euro. Momenteel wordt er ook hard gewerkt aan de vertalingen. Bedoeling is om ook een Franse, Engelse, Duitse, Turkse en Arabische versie te maken om meer kinderen te kunnen helpen en zo de prijs per boekje omlaag te krijgen. Hoe meer bestellingen, hoe voordeliger voor het patiëntje.

Elk bedrijf, ziekenhuis, steunfonds,... kan meedoen.
Interesse?
Stuur dan een mailtje naar esther@noozi.be
Graag kom ik persoonlijk langs om het project voor te stellen.

Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Esther Lekanne.

Header image
Noozi kreeg al veel positieve reacties
'Kijk, ik ben sterk' is een boekje dat aan kinderen met kanker erg goed uitlegt wat er in hun lichaam gebeurt. Om het betaalbaar of eventueel zelfs gratis te kunnen aanbieden aan patiëntjes en hun ouders zoekt Noozi partners om het samen uit te geven.
Noozi zoekt geïnteresseerden, ziekenhuizen, partners,...
NL/ENG