Wie is Noozi?

Noozi ontwikkelt medische boekjes voor kinderen vanaf ca. 4 jaar die voor onderzoeken, behandelingen, opnames of opvolging naar het ziekenhuis moeten. De boekjes zijn gemaakt om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden. Ook op de mogelijke impact die een ziekte kan hebben op hun leven.

In de boekjes wordt een bepaalde ziekte of aandoening zo duidelijk mogelijk uitgelegd, in een taal die ook erg jonge kinderen kunnen begrijpen.

De boekjes zijn gebaseerd op accurate medische en wetenschappelijke informatie.

Hoe moeilijk de realiteit soms ook is, Noozi wil vooral het positieve benadrukken, de band tussen artsen en patiënten versterken, en de angst voor het onbekende bij kinderen en ouders wegnemen.

Educatief materiaal helpt om een ziekte beter te begrijpen en om er beter mee om te kunnen gaan. Omdat er weinig accurate medische informatie te vinden is voor jonge kinderen, wil Noozi een verschil kunnen maken.

naar de boekjes >

 

 

 

Waarom de naam Noozi?

De naam 'Noozi' is een samensmelting
van de woorden: nosy (nieuwsgierig)
& cosy (gezellig). Gezellig samen
een boekje lezen en tegelijkertijd
van alles te weten komen.


Ook voor ouders

Ook ouders zitten vaak met heel veel vragen. Noozi probeert zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat er in het lichaam van hun kind gebeurt.

Kinderboeken met medische informatie
Verkrijgbaar vanaf 300 stuks of meer …

 

Kinderboeken van Noozi zijn vrolijk geschreven, met zorg geïllustreerd en in handig formaat 19 x 19 x 0,4 cm. Gedrukt in full colour op hoogwaardig kwaliteitspapier met 'paperback' cover 350gr silk + softtouch laminaat. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Frans of Engels.

Minimum oplage is 300 stuks.
Prijzen zijn afhankelijk van de oplage en het aantal talen. Mail gerust voor vrijblijvend informatie of een offerte.
Enkele titels zijn per stuk te koop. Zie links naar de vzw's.

^ terug naar boven

 

^ terug naar boven

 

 

Kinderboeken van Noozi zijn:

 • Positief en optimistisch.
 • Met zorg geïllustreerd.
 • Geschreven in een taal die kinderen begrijpen.
 • Accuraat. Teksten en inhoud worden nagekeken door artsen en specialisten en in overleg bijgestuurd.
 • Ondersteunend. Sommige ziekten hebben een grote impact op het leven van kinderen. Noozi wil hen hierop voorbereiden.
 • Ook voor ouders. Kan helpen om over de ziekte te praten.
 • De boekjes kunnen ook uitgewisseld worden met familie en vrienden of op school waardoor er meer begrip ontstaat.
 

 

Hoe gaat Noozi te werk?  
 1. Noozi verzamelt informatie (input van ziekenhuizen of klant, internet, bibliotheek, boekhandel, eigen ervaring ...)
 2. schrijft een positief verhaal, herschrijft en corrigeert,
 3. maakt een eerste rough,
 4. tekent, hertekent, verzorgt lay-out en digitale inkleuring,
 5. laat teksten en inhoud controleren door artsen en specialisten,
 6. verwerkt hun feedback in overleg,
 7. zorgt, indien nodig, voor vertalingen,
 8. contacteert bedrijven of vzw's om eventueel boekjes aan te kopen en vervolgens te verdelen onder artsen aan verschillende ziekenhuizen,
 9. past eventueel nog teksten of tekeningen aan op vraag van de klant,
 10. coördineert het drukwerk en zorgt voor de levering (1 adres).

 

 

Warme reacties van artsen, vzw's, ouders …

 

Samen met bedrijven en vzw's
Voor ziekenhuizen, kinderartsen, patiënten ...

 

Bedrijven die producten, technologie of diensten ontwikkelen en aanbieden aan ziekenhuizen om artsen en patiënten te ondersteunen, of vzw's kunnen Noozi-boekjes aankopen en verdelen.

  • farmaceutische bedrijven
  • medische technologiebedrijven
  • zorggerelateerde IT bedrijven
  • patiëntenorganisaties
  • zorgverstrekkers
  • vzw's
  • ...

 

What's in it for you?
 • je beantwoordt aan een reële nood
 • je vertelt een hoopvol en positief verhaal aan kinderen die te maken krijgen met een ernstige ziekte
 • je zet de patiënt centraal
 • je maakt een wezenlijk verschil
 • je draagt bij aan een betere kwaliteit van leven voor de patiënt
 • je onderhoudt goede relaties met de artsen
 • je helpt artsen en verpleegkundigen om ingewikkelde en moeilijk te begrijpen thema's op een juiste en toegankelijke manier over te brengen
 • je focust op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
 • je ontvangt blije en dankbare reacties

 

^ terug naar boven

 

 

Met dank aan deze bedrijven en vzw's konden we reeds een aantal heel mooie Noozi-projecten realiseren!

 

 

Hier vind je alle realisaties.

 

^ terug naar boven

 

 

Als service voor artsen, verpleegkundigen en therapeuten
Met duidelijke visuele ondersteuning ...

 

Als kinderarts hoop je altijd op een gunstig verloop en op een zo goed mogelijk zorgtraject en bij sommige aandoeningen is dit een weg van lange adem waarbij therapietrouw en opvolging heel erg belangrijk zijn. Noozi wil hierin een ondesteunende factor spelen en bijdragen aan een positieve band tussen alle betrokkenen waarbij het welbevinden van kinderen op de eerste plaats komt. Juiste en betrouwbare informatie is o zo belangrijk.

 

Noozi wil artsen en verpleegkundigen de mogelijkheid geven om patiëntjes en ouders goed te informeren op het moment van een diagnose. Het zal hen moed en vertrouwen geven in de onderzoeken, de behandelingen en de ingrepen die zullen volgen.

 


 

Ook voor ouders
Wat heeft mijn kind nu precies?

 

Misschien maakte je je al een tijdje zorgen en belde je toch maar voor die afspraak. Of misschien werd je doorverwezen door een huisarts of is er iets gebeurd op school of in de sportclub. Of misschien voelt je lieveling zich gewoon niet zo goed … daar zit je nu. Je moet van de ene naar de andere onderzoekskamer. Eerst voor een bloedname, dan een foto en een echo. En voor alle zekerheid ook een scan. Gespannen wachten jullie op de resultaten. Tot jullie worden binnengeroepen en je te horen krijgt dat je kind ernstig ziek is. Je bent van slag en je hoort allerlei moeilijke medische termen waar je niet alles van begrijpt want je hebt zelf helemaal geen medische achtergrond! Wat heeft mijn kind precies?

Als je als ouder te maken krijgt met een ernstige diagnose, dan wil je graag meer weten, toch?

Alles wat je in eerste instantie wilt weten staat in de Noozi-boekjes. En straks, als jullie weer op de kamer zijn, of thuis, hebben jullie ruim de tijd om het eens rustig te bekijken en te lezen …

Veel kijk- en leesplezier en natuurlijk heel veel sterkte!

 

Gegroeid vanuit persoonlijke ervaring
Ons verhaal ...

 

^ terug naar boven

Filmpje:

 

Robbie kende heel wat gezondheidsproblemen in zijn jonge leventje. Eerst een aangeboren hartafwijking waardoor hij verschillende operaties moest ondergaan en later, op 6 jarige leeftijd, bleek hij ook nog een hersentumor te hebben. Een donderslag bij heldere hemel. Voor hem maar ook voor mij. Als mama kreeg ik enorm veel te verwerken. Hoe moest ik dit aan mijn kind uitleggen? Wat kon ik vertellen zonder hem bang te maken? Wat wist ik eigenlijk zelf over de ziekte en was alle informatie die ik te horen kreeg wel correct? Zou hij weer beter worden? Hoe lang zou de behandeling duren? Wat zouden de gevolgen zijn? Hoe kon ik hem zo veel mogelijk betrekken bij de beslissingen die genomen moesten worden? Een heleboel vragen dus maar gelukkig waren er de artsen, de verpleegkundigen én was er Chemo-Kasper.

 

 

Chemo-Kasper

 

'Kijk, ik heb een tekening van je gemaakt. Stel je eens voor dat je lichaam een klein huis is. Om je heen zit huid - net als de muren van een huis. Achter je huid zitten kamers en gangen - net als in een huis. De muren van een huis zijn opgebouwd uit stenen en je huid is opgebouwd uit cellen. Alles in je lichaam bestaat uit cellen ...' uit Chemo-Kasper en zijn jacht op de slechte kankercellen.

In het jaar dat Robbie zijn kankerbehandeling kreeg, in 2006, werden slapen maar ook lezen zijn favoriete bezigheden. Robbie raakte helemaal in de ban van het celletjes-verhaal van Chemo-Kasper, een prachtig geschreven boekje met grappige, expressieve tekeningen. Dit verhaal ging over hém, over zíjn leven en over wat hij op dat moment meemaakte. We hebben Chemo-Kasper oneindig vaak gelezen.

Met Robbie ging het gelukkig steeds beter en na ruim een jaar kon hij geleidelijk aan opnieuw naar school. Chemo-Kasper ging mee :-).

 

Ook met mij ging het inmiddels weer beter en kon ik me weer focussen op mijn job als grafisch vormgeefster. Ook was er weer tijd voor leuke dingen. Via mijn partner die werkzaam is bij een farmaceutisch bedrijf hoorde ik wel eens over projecten die ontwikkeld werden om patiënten beter te ondersteunen. Omdat kinderboeken ontwikkelen altijd al mijn droom was geweest, begon ik hier steeds vaker over na te denken. Ik dacht eraan om medisch geïnspireerde kinderboeken te gaan maken. Ik wilde gaan schrijven en tekenen over celletjes en moleculen, over hormonen en enzymen, over transmitters en receptoren, voor de allerkleinsten. Zoals in Chemo-Kasper. Ik wilde moeilijke medische thema's gaan vertalen naar kindertaal, maar met veel optimisme en vrolijkheid. Voor de realisatie zou ik op zoek gaan naar partners die mee willen investeren in patiëntenondersteuning en de boekjes kunnen verdelen onder artsen en over meerdere ziekenhuizen. Met de opbrengst zou ik dan nieuwe boekjes ontwikkelen. Zo is Noozi in 2011 ontstaan.

 

 

Robbie bracht veel tijd door in het ziekenhuis.
Maar we hebben er ook goede herinneringen
aan en we zijn er fantastisch verzorgd.

Vandaag gaat het erg goed met Robbie.
Ondanks zijn beperkingen geniet hij terug
volop van het leven.
En lezen doet hij supergraag.

Robbie is een doorzetter, een vechter
en onze allerliefste schat!

 

 

Vandaag kan je me terugvinden tussen de starters van Corda-Incubator. Corda-Incubator is een open werkplek waar ik warm ben ontvangen en waar het heel fijn werken is. Dat ze zichzelf het kloppend hart op de Corda Campus noemen kan ik alleen maar beamen. Sinds september 2017 huur ik op deze inspirerende locatie een flex-desk. Ik schrijf en teken dus niet meer van thuis uit, maar tussen allemaal enthousiastelingen die bouwen aan een betere toekomst. Supermotiverend!

 

'Kijk, mijn afweer’
Voor kinderen met PID (primaire immuundeficiëntie)


Je lichaam wordt dag en nacht aangevallen door kleine ziekmakers. Ze dringen ons lichaam binnen en proberen er te overleven. Maar de meesten maken geen kans omdat we een goed werkend afweer-systeem hebben. Behalve als je een afweerstoornis (of PID) hebt. Dan word je sneller en vaker ziek.

Wil jij meer te weten komen over je lichaam en hoe je afweer werkt? Dan is dit boekje zeker iets voor jou.

© 2020

48 pagina's.

 

‘Kijk, mijn afweer’ werd nagelezen door Prof. dr. Isabelle Meyts, kinderhemato-oncoloog en expert primaire immuundeficiënties, en kinderpsychologe Janne Houben. Zij maken deel uit van het team kinderimmuundeficiënties van het universitair ziekenhuis van Leuven.

'Kijk, mijn afweer' is te verkrijgen via het KID-fonds tegen een storting van €15 op het rekening nr. BE45 7340 1941 7789 en een mailtje naar KID@uzleuven.be met je naam- en adresgegevens.

Links:

- KID FONDS - KU Leuven
- Of doe een schenking (fiscaal attest vanaf 40 euro)

 

Voorbeelden van afweerziekten zijn:

CGD (Chronic Granulomatous Disease)
VID (Common Variable Immunodedeficiency Disorder)
SID (Severe Immunodedeficiency Disorder)
SCID [skid] (Severe Combined Immunodedeficiency Disorder):
X-Linked SCID, ADA-deficiëntie, artemis-deficiëntie, familiale mediterrane koorts, JAK3-tekort, MHC klasse II deficiëntie, Omenn-syndroom, RAG1 en RAG2 deficiëntie, …

 

 

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

'Kijk, mijn ruggenmerg’
Voor kinderen met spina bifida


Spina bifida of 'open rug' is een aangeboren afwijking van het ruggenmerg en kan invloed hebben op een heleboel lichaamsfuncties. Staan, stappen of naar de wc gaan is vaak moeilijker of lukken zelfs niet zonder hulp. Ook nieuwe dingen aanleren is soms een hele uitdaging.
Wil jij graag weten hoe het komt waarom spina bifida zo'n grote invloed kan hebben? Dan is dit boekje zeker iets voor jou.

'Kijk, mijn ruggenmerg' is te verkrijgen bij Child-Help, via dit bestelformulier.

© 2019

48 pagina's.

 

Kijk naar een kort fragment uit 'Kijk, mijn ruggenmerg':

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

 

'Kijk, mijn longen’
Voor kinderen met een longziekte zoals mucoviscidose, longfibrose, astma, longontsteking, bronchitis, pulmonale hypertensie ...


Je gebruikt je longen om te ademen. Op het moment dat je geboren wordt gebruik je ze voor de allereerste keer. Je longen halen zuurstof uit de lucht en behoren tot je belangrijkste organen. Maar longen zijn kwetsbaar en kunnen stukgaan. Als je longen niet meer werken zoals ze zouden moeten werken kunnen ze je veel last bezorgen.
Ben jij ook benieuwd hoe je longen eruitzien en tot wat ze allemaal in staat zijn?

© 2019

48 pagina's.

'Kijk, mijn longen' is te verkrijgen via VZW Bas tegen een storting van €12 op rekening nr. BE90 1030 4625 5732 en een mailtje naar VZW@basstoerestrijder.be met je naam- en adresgegevens, of via de onlinewebwinkel van VZW Bas.

Kijk naar een kort fragment uit 'Kijk, mijn longen':

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

'Kijk, mijn gewrichten’
Voor kinderen met kinderreuma. Soms zeggen we JIA


Als je JIA of kinderreuma hebt dan heb je last van ontstekingen in je gewrichten. En net zoals een keelontsteking kan dit best veel pijn doen. Niet leuk! Bij een keelontsteking zorgen je afweercellen ervoor dat je na een tijdje vanzelf weer beter wordt. Maar als je reuma hebt gaan de ontstekingen niet over! Je afweercellen beginnen zelfs ruzie te maken met je eigen, gezonde cellen en je moet naar het kinderziekenhuis om je te laten behandelen! Als je reuma niet goed laat behandelen dan kan je lichaam grote schade oplopen en dat willen we niet, toch?

© 2018

48 pagina's.

'Kijk, mijn gewrichten' is te verkrijgen via VZW Orka. Stuur gewoon een mail naar kinderen@reumanet.be met je naam- en adresgegevens.

 

Kijk en luister hier naar een kort audiostukje uit het reumaboekje 'Kijk, mijn gewrichten'.

 

download kleurplaten:

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

'Kijk, mijn organen’
Om kinderen voor te bereiden op een orgaan- of weefseltransplantatie.


Dit boekje gaat over transplantaties (best een moeilijk woord: trans-plan-ta-ties!). Je gaat ontdekken wat een transplantatie is en welke organen en weefsels ge-trans-plan-teerd kunnen worden. En dat zijn er behoorlijk veel. Ook zal je zien dat je lichaam is uitgerust met een groot leger van dappere vechtcellen. Ze strijden tegen splinters, griep en andere indringers maar soms ook tegen het nieuwe orgaan. 'Jullie gaan er aan!' roepen ze! Elke transplantatie is ra, ra, razend spannend!

© 2018

48 pagina's.

'Kijk, mijn organen' is te verkrijgen via VZW Bas tegen een storting van €12 op rekening nr. BE90 1030 4625 5732 en een mailtje naar VZW@basstoerestrijder.be met je naam- en adresgegevens, of via de onlinewebwinkel van VZW Bas.

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

'Kijk, mijn nieren’
Voor kinderen met nierschade of een verminderde nierfunctie.


Drup, druppel, spetter spat. Je nieren zijn gek op water en ze kunnen superveel! Wil jij ontdekken hoe je nieren ervoor zorgen dat lichaamscelletjes niet uitdrogen, waarom zij filter-kampioenen zijn, en wie hun beste vrienden zijn? Je leest en ziet het hier allemaal. Je nieren zijn megacool!

© 2017

48 pagina's.

'Kijk, mijn nieren' is te verkrijgen via VZW Bas tegen een storting van €12 op rekening nr. BE90 1030 4625 5732 en een mailtje naar VZW@basstoerestrijder.be met je naam- en adresgegevens, of via de onlinewebwinkel van VZW Bas.

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

'Kijk, mijn rug’
Voor kinderen met scoliose of andere rugafwijking.


Een wervelkolom bestaat uit 3 soorten wervels, een heiligbeen en een staartbeen. Ze passen perfect in en op elkaar, precies zoals Lego-blokken. In dit boekje heten de wervels Sterke Daan, Stevige Stan en Stoere Loes. Ze houden er niet van om scheef of gedraaid te staan want dan gaan ze wiebelen en verliezen ze hun evenwicht. Ook de berichtjes die het ruggenmerg verstuurd komen niet meer allemaal aan. Oei!

© 2017

48 pagina's.

‘Kijk, mijn rug’ werd nagelezen door orthopedisch chirurgen dr. Pierre Moens
en dr. Sebastiaan Schelfaut. Zij maken deel uit van het team kinderorthopedie
van UZ Pellenberg. Beiden vinden het een heel goed en mooi boekje.

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

'Kijk, ik adem’
Voor kinderen met astma.


Je longen halen zuurstof uit de lucht maar in onze lucht zitten helaas ook ongezonde stoffen zoals fijnstof, huisstof, huidschilfers van dieren, stuifmeel en stofjes waar je ziek van kunt worden. Gelukkig maken de schoonmaakploegen in je lichaam alles weer schoon. Maar als je astma hebt gaan ze soms overreageren. Wil je weten wat er precies in je lichaam gebeurt? Dan is dit verhaal zeker iets voor jou.

© 2016

48 pagina's.

‘Kijk, ik adem’ werd nagelezen door prof. dr. Marijke Proesmans,
kinderpulmonoloog aan het universitair ziekenhuis van Leuven
en door Dr. Marc Daenen, pneumoloog ZOL Genk.

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

'Kijk, zoveel suikers’
Voor kinderen met diabetes type 1.


Ine, Lucie, Lien, Niels en Sien, samen de insulines, zijn de belangrijkste genodigden op het feest in je buik. Als ze niet komen opdagen kunnen ze met een magische pen worden ingespoten en kunnen ze alsnog de hongerige celletjes komen redden.

© 2015

48 pagina's.

‘Kijk, zoveel suikers’ werd nagelezen door kinderarts prof. dr. Kristina Casteels, diëtiste Kristel Vande Kerckhove en verpleegkundige Eva Vandoorne. Zij maken deel uit van het zorgprogramma diabetes bij kinderen en adolescenten aan het universitair ziekenhuis van Leuven.

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

'Kijk, mijn hart’
Voor kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Je ziet waar je hart ligt tussen de andere organen. Er wordt uitgelegd hoe je hart klopt, waarom het pompt en welke hartafwijkingen er kunnen voor komen. Ook wordt de bloedsomloop en de zuurstofopname van het bloed op een heel eenvoudige manier beschreven en geïllustreerd.

Bloedstollend spannend en hartstikke cool!

© 2014

48 pagina's.

‘Kijk, mijn hart’ werd nagelezen door dr. Ruth Heying, kindercardiologe aan het universitair ziekenhuis van Leuven. Ook prof. dr. Benedict Eyskens reageerde erg positief op dit initiatief.

'Kijk, mijn hart' is te verkrijgen via VZW Bas tegen een storting van €12 op rekening nr. BE90 1030 4625 5732 en een mailtje naar VZW@basstoerestrijder.be met je naam- en adresgegevens, of via de onlinewebwinkel van VZW Bas.

 

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

'Kijk, mijn hoofd’
Voor kinderen die willen weten wat epilepsie is.


In dit boekje wordt uitgelegd wat er in je hoofd gebeurt, wat neuronen zijn, hoe zij informatie kunnen versturen en verwerken en hoe ze soms voor kortsluiting kunnen zorgen. Of je epileptische aanvalletjes al dan niet gevaarlijk zijn? Je komt het allemaal te weten.

Het boek kan kinderen ook voorbereiden op een EEG onderzoek en kan helpen hen uit te leggen waarom het nemen van medicatie zo belangrijk is.

‘Kijk, mijn hoofd’ werd nagelezen door prof. dr. Gunnar Buyse, kinderneuroloog aan het universitair ziekenhuis van Leuven en prof. dr. Lieven Lagae, eveneens kinderneuroloog aan hetzelfde ziekenhuis en voorzitter van de Epilepsie Liga in Vlaanderen. Beiden waren zeer enthousiast over het boekje en het werd aangekocht door de Epilepsie Liga.

Per stuk hier te verkrijgen via de Epilepsieliga.

© 2014

44 pagina's. Enkele pagina's als voorbeeld:

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

'Kijk, ik ben sterk’
Voor kinderen die de diagnose kanker krijgen.


Dit boekje legt uit dat kanker alles te maken heeft met celletjes. Maar wat is een celletje precies? En wat doet een cel? Wat is een tumor? En hoe verandert een cel in kanker? 'Kijk, ik ben sterk' is niet enkel een grote steun voor kinderen als de diagnose kanker valt maar ook voor de ouders. Focus ligt op de genezingskansen.

‘Kijk, ik ben sterk’ werd nagelezen door prof. dr. Stefaan Van Gool, dr. Marleen Renard en kinderpsychologe Trui Vercruyse, medewerkers op de dienst kinderoncologie van het universitair ziekenhuis van Leuven.

© 2013

48 pagina's. Enkele pagina's als voorbeeld:

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

'Kijk, ik groei’
Voor kinderen die groeihormoon-therapie nodig hebben door een tekort aan eigen groeihormoon.


Dit boekje legt uit wat hormonen zijn, wat ze doen in je lichaam en hoe je elke avond, voor het slapengaan, een prikje krijgt met een speciale toverpen.
Want groeihormoon kan niet in een pilletje. Samen met groeihormoon Herman en cel Cécile wordt het prikken een leuk avondritueel.

‘Kijk, ik groei’ werd nagelezen door prof. dr. Inge Francois, kinder-endocrinologe aan het universitair ziekenhuis van Leuven.

© 2011

36 pagina's. Enkele pagina's als voorbeeld:

^ terug naar boven

© Noozi
Copyright © concept, tekst en beeld Esther Lekanne

 

 

 
 
 

 

In de pers

 

 

Noozi in 15 min

September 2019 - Noozi uitgelegd in 15min op TVL.

Maart 2019 - het boekje 'Kijk, mijn gewrichten' wordt opgepikt in het journaal op één.

^ terug naar boven  

 

September 2018, in gezondheidsmagazine 'Objectief' van Neutraal Ziekenfonds-Vlaanderen.

Maart 2018, op het VTM nieuws met 'Kijk, mijn organen'.

 

Maart 2018, in Het Belang van Limburg met 'Kijk, mijn organen'.

Juli 2007, op kamp met UZ Leuven

 

Oktober 2006, droomvlucht met Thomas Cook

 
 

 

 

^ terug naar boven

 

Uw project

 

Ik werk ook graag in opdracht. Naast kinderboeken voor de medische sector kan je bij mij ook terecht voor illustraties, informatiefolders, flyers, posters, didactisch materiaal enz... Aarzel niet om me te contacteren mocht je rondlopen met een vraag of een leuk idee.

 

^ terug naar boven

 

Contact & info: esther@noozi.be
+32 (0)478 771 885

 

Je kan me volgen op instagram:

 

Laatst bijgewerkt op 10/12/2019

© by Noozi
Copyright © tekst en illustraties Esther Lekanne

Niets van deze website of uitgegeven boekjes mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, mail, pdf
of welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever: esther@noozi.be

 

 

Noozi medische kinderboeken - Henegauwlaan 22, B3500 Hasselt, Belgium - BE 0833.372.233 - info@noozi.be - www.noozi.be
Corda Campus Hasselt - http://www.cordacampus.com/nl/bedrijven/noozi

Zie ook estherlekanne.be

^ terug naar boven